Husacie a kačacie hody v Oravskom Háji: Tradičné chute priamo z našej farmy

Husacie a kačacie hody v Oravskom Háji: Tradičné chute priamo z našej farmy
20. augusta 2024 1893 zobrazení

Jeseň na Orave je časom, keď príroda hýri farbami a vzduch sa ochladzuje po horúcom lete. S príchodom tohto obdobia v Oravskom Háji prichádza aj jedna z našich najobľúbenejších tradícií – husacie a kačacie dni, ktoré budú trvať od 1.10. – 30.11.2024. Toto obdobie je nielen oslavou sezónnych chutí, ale aj pripomienkou tradičnej pohostinnosti, ktorú naši hostia oceňujú rok čo rok.

Naša ponuka je výnimočná vďaka kvalitným surovinám z našej vlastnej farmy. Husi a kačice chováme s láskou a starostlivosťou, v prirodzenom prostredí a s výživnou stravou. Tento prístup zaručuje, že mäso, ktoré podávame, je nielen výnimočne chutné, ale aj kvalitné a zdravé. V Oravskom Háji sa tak snúbi tradícia s prírodou – od chovu až po servírovanie.

Husacie Kačacie hody Oravský Háj 6

V našej kuchyni sa spoliehame na tradičné recepty, ktoré poznáme z rodinných stolov. Pečená hus a kačica sú pripravované s dôrazom na chuť a kvalitu, ktorú naši hostia milujú. Nechýbajú ani domáce lokše a kapusta, ktoré sú dokonalým doplnkom k týmto jedlám. Každé sústo vás prenesie do čias, keď sa jedlo pripravovalo s láskou a trpezlivosťou.

Husacie a kačacie hody sú však viac než len gastronomický zážitok. Sú to dni, keď sa môžete zastaviť, vychutnať si chvíle pohody s rodinou či priateľmi a stráviť čas v nádhernom prostredí našej oravskej krajiny. Po výdatnom obede si môžete vychutnať prechádzku po okolí, obdivovať krásy jesennej prírody, alebo si oddýchnuť v našom wellness centre.

Nezmeškajte tento výnimočný čas v Oravskom Háji. Príďte si vychutnať naše husacie a kačacie hody, ktoré sú oslavou tradičných chutí a oravskej pohostinnosti. Tešíme sa na vašu návštevu!

Viac informácii nájdete TU. Rezervujte si vopred na events@oravskyhaj.sk alebo +421 905 806 230.

Husacie Kačacie hody Oravský Háj 8

Husacie Kačacie hody Oravský Háj 7

Husacie Kačacie hody Oravský Háj 3