Online rezervácia priamo z Vašej obývačky

Online rezervácia priamo z Vašej obývačky
11. januára 2018 911 zobrazení

Všimli ste si, že sme pre Vás vytvorili novú webovú stránku, kde si môžete pozrieť aktuálne fotografie izieb a vybrať si tu správnu? Rovnako sa môžete dozvedieť o všetkých službách a pobytových balíkoch, ktoré ponúkame. Prečítate si nielen o Oravskom háji ale i o Horskom hoteli Brezovica.
Čo by ste povedali na rezerváciu ubytovania v papučkách s teplým čajom v ruke a z pohodlia Vašej obývačky? Poraďte sa s Vašimi blízkymi a zarezervujte si pobyt kedykoľvek a kdekoľvek.

Ako na to?

Ako prvé si vyberte termín, ktorý ste sa rozhodli stráviť v oravskej rozprávke, zadajte počet dospelých osôb a detí na základe čoho Vám systém vygeneruje dostupné ubytovanie. Vďaka vždy aktuálnym fotografiám si môžete vybrať vhodný typ ubytovania. Ak preferujete komfort pre rodinu, vyberte si jeden z našich útulných apartmánov, ktoré Vám ponúknu dostatok priestoru pre Vás a Vaše ratolesti. Pokiaľ ste sa rozhodli stráviť romantický víkend vo dvojici, ponúkame Vám štýlové ubytovanie v izbe LUX, s ktorou budete určite spokojní. Neváhajte a pridajte si k Vášmu ubytovaniu doplnkové služby, ktoré Váš pobyt spríjemnia a vy zažijete dobrodružstvo na koníkoch alebo relax na masáži. Po uskutočnení platby za pobyt Vám recepcia hotela zašle potvrdenie rezervácie. A Vám neostáva nič iné len sa tešiť na Vašu dovolenku snov na Orave.

V prípade akýchkoľvek otázok či potreby rady neváhajte kontaktovať našu recepciu, ktorá Vám s ochotou odpovie na všetky otázky ohľadom online rezervácie. Recepciu je možné kontaktovať telefonicky na čísle +421 43 5393 781 alebo mailom na oravskyhaj@oravskyhaj.sk